top of page

Heb jij ook zin om te netwerken met een lekker drankje in je hand? Wij wel!

Er staat weer een hele gezellige borrel op de agenda. 

Schermafbeelding 2023-04-25 om 19.53.16.png

Business Boost Shoot

BOOST JE PERSONAL BRAND EN BUSINESS

JIJ MAG GEZIEN WORDEN 

Jij bent de drijvende factor. Hét gezicht van jouw merk, product of dienst en bedrijf. Logisch dat je jezelf meer mag laten zien. En van je mag laten horen. Dat laatste lukt je vaak wel. Jij kent het verhaal achter jouw merk immers als geen ander.

Maar hoe kom je aan professioneel beeld van jezelf zónder gelijk kostbare pakketten aan te schaffen? Hiervoor slaan Myrthe Linssen Fotografie, Faces by Charlotte en De Kantoorhoek de handen ineen.

Speciaal voor jou organiseren Myrthe Linssen Fotografie, Faces by Charlotte en De Kantoorhoek op vrijdag 12 mei van 09.00 - 17.00 uur de Business Boost Shoot

 

 Ervaar een professionele fotoshoot van hoge kwaliteit op een ontspannende en laagdrempelige manier. 

Bereid je voor op een ontzettend leuke en inspirerende dag met andere vrouwelijke ondernemers.

  • 5 van jouw favoriete personal branding foto's

  • Professionele fotoshoot van 60 minuten in De Kantoorhoek en nabije omgeving

  • Prachtige visagie verzorgd door professional make-up artist Charlotte Joosten (duur 60 minuten)

  • Nieuwe contacten met andere vrouwelijke ondernemers

  • Inclusief onbeperkt koffie en thee

  • Nu tijdelijk mét korting voor €295 in plaats van €395*

* Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

PHOTO-2023-04-21-14-37-15 4.jpg

WEES JEZELF & GENIET TIJDENS DE BUSINESS BOOST FOTOSHOOT 

PHOTO-2023-04-21-14-37-02.jpg
PHOTO-2023-04-21-14-37-15 2.jpg
PHOTO-2023-04-21-14-37-15.jpg

Ga er tijdens de fotoshoot op uit en ontdek de poses waar jij je het best bij voelt. Er is genoeg variatie in de directe omgeving voor een levendige fotoshoot. 

 

Stap in één van de sfeervolle en lichte ruimtes van De Kantoorhoek en duik samen het Haagse Bos in, een groene oase met eindeloos hoge bomen. Of poseer in een van de straten bij karakteristieke, statige herenhuizen uit de jaren '20. 

Met als resultaat: 5 van jouw favoriete foto's waarop jouw prachtige persoonlijkheid en uitstraling direct de aandacht trekken. En natuurlijk mét een tikkeltje glamour, de persoonlijke signatuur van Myrthe.

Schermafbeelding 2023-04-25 om 21.10.41.png
Witte fauteuils.JPG

Het programma

Aankomst. Kom 15 minuten voor jouw tijdsslot aan. Zo kan je rustig landen, je kleding uithangen en heb je tijd voor een kop koffie of thee voordat je in de visagie stoel gaat zitten. Er is een kledingrek en kledingstomer aanwezig.

Visagie. Make-up artist Charlotte gaat met je aan de slag. Je bespreekt met haar jouw wensen en ook wat je absoluut niet mooi vindt. Maak je geen zorgen, deze expert heeft aan een half woord genoeg en brengt jouw mooiste features op natuurlijke wijze naar voren. Duur: ca. 60 minuten.

Fotoshoot. Jij en Myrthe gaan samen aan de slag. Door de ontspannen sfeer voel jij je op je gemak en dankzij de prachtige makeup en jouw outfit(s) straal je nog meer. Houd die vibe vast, want die gaan we vastleggen! Tijdens de fotoshoot is er ruimte voor kledingwissels.
Duur: 60 minuten.

Champagne. Gefeliciteerd! Je hebt het ontzettend goed gedaan en om jouw shoot feestelijk af te sluiten staat er een glas rosé of champagne voor je klaar. Liever geen alcohol? Ook dan staat er iets lekkers voor je klaar. 

De foto's. Binnen 5 werkdagen na de fotoshoot krijg je de onbewerkte foto's waar je een keuze uit kan maken. Je kan 5 favoriete foto's uitkiezen en die worden daarna door Myrthe bewerkt. Je ontvangt de definitieve, high res foto's vervolgens binnen 2 weken. Kan je geen keuze maken? Dan kan je altijd extra foto's aanschaffen.

MAAK KENNIS MET DE PROFESSIONALS

WhatsApp Image 2023-04-24 at 12.54.43.jpeg

Faces by Charlotte | Charlotte  

In haar carrière als professional makeup artist heeft Charlotte de make-up voor verschillende merken en evenementen verzorgd. Van De Musical awards, Steve Madden en Humberto Onderneemt tot bruiloften.

 

Charlotte staat bekend om haar professionele aanpak en het unieke vermogen om de schoonheid van ieder persoon te benadrukken, ongeacht afkomst of huidskleur.

Myrthe Linssen Fotografie | Myrthe  

"Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 1.000 mensen voor mijn lens gehad." Myrthe weet als geen ander hoe ze jou overtuigend kan vastleggen, zodat jij in één oogopslag kan laten zien wie jij bent en waar jouw merk, product of dienst voor staat.

 

Myrthe helpt jou het beste uit je business te halen. Met behulp van haar high-end fotografie trek jij de juiste klanten aan. "Dat zie ik iedere keer weer terug. En straks ook bij jou."

Schermafbeelding 2023-04-25 om 19.52.10.png

Volg De Kantoorhoek

  • Instagram
bottom of page